O nama

PROING d.o.o. je osnovano 1990-te godine i nalazi se u Gornoj Tuzli, Bosna i Hercegovina. Iz godine u godinu smo znatno napredovali i izrasli u jednu jaku radnu organizaciju koja je sposobna da kvalitetno i u dogovorenom roku obavi i kompleksne građevinske zahvate. Dugogodišnjim radnim iskustvom u graditeljstvu stekli smo reputaciju povjerljive firme koja gradi kvalitetne i dugotrajne objekte. Kompanija je stekla priznanje za poduzimanje velikih i složenih projekata, poticanje inovacija i prihvatnje najnovijih tehnologija izgradnje.

Nastojimo razviti inovativne metode za efikasniju izgradnju projekata i pretvoriti izazovne probleme u kreativna rješenja. Pred nama su novi ciljevi, novi izazovi i novo vrijeme u kome želimo da pokažemo da naš Tim može još bolje.

Kvaliteta je u središtu svega što radimo. Cilj nam je nula grešaka, ulaganje u razvijanje nove tehnologije i veću mrežu dobavljača kako bi omogućili što bolju sigurnost za budućnost. Više od 30 godina iskustva nas čini jednim od najvećih kompanija u BiH.

Zašto odabrati nas?

Profesionalnost i pouzdanost

Mi razumijemo ono što vam je potrebno od nas: sigurnost, performanse, vrijednost, kvaliteta i pouzdanost.

Preko 30 godina iskustva

Izgradili smo ugled na tržištu kroz dugi niz godina dosljednog pružanja kvalitetne usluge i vrijednosti koje naši klijenti očekuju.

Završetak projekta u dogovorenom roku

Mi stojimo iza naših procjena. Nastojimo izgraditi objekte u što kraćem roku, sa visokim stepenom ekonomičnosti, uz visoki kvalitet.

Efikasna komunikacija

Građevinska industrija ima svoj vokabular, metodologiju, i pravilan slijed događaja. Ako niste upoznati sa ovim i ono što specifičan projekt uključuje mi ćemo Vam to detaljno pojasniti.

Konstantan razvitak i napredak

Sposoban tim, kvalitetni proizvodi, povoljna cijena i zadovoljni kupci nam ulijevaju povjerenje da idemo putem koji će nam u budućnosti donijeti dobre rezultate.

Razumijevanje potreba klijenta je veoma važano za nas

Mi sebi za cilj postavljamo da razumijemo ono što je važno za naše klijente i činimo da to bude naš prioritet broj jedan.